Chiropractische Aansprakelijkheid

Letselschade Tilburg

 

Wanneer u letselschade oploopt, kunnen de mensen en organisaties die aansprakelijk zijn voor uw specifieke schade, mogelijk betalen voor uw behandeling. De schadevergoeding die u ontvangt moet overdraagbaar zijn en u in staat stellen om te reizen naar waar u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw financiën.

Als u bijvoorbeeld letselschade oploopt door een auto-ongeluk of een verkeersongeval, kan uw verzekeraar u verplichten een bepaalde vergoeding te betalen. Zelfs als uw verzekeraar u niet verplicht een vergoeding te betalen, is het begrijpelijk dat u vergoedingen uit eigen zak moet betalen voordat u een schadevergoeding van een verzekeraar ontvangt.

Maar wat als u een schadevergoeding ontvangt die uit een fonds wordt betaald? Wat als de organisatie die de vergoeding betaalt, u de bevoegdheid geeft om een document te ondertekenen met een eed dat u pro-actief zult worden behandeld voor uw letsel?

Opdat iemand een schadevergoeding zou ontvangen voor de door een ongeval veroorzaakte schade, moet hij of zij eerst een schadeclaim indienen bij de raad voor de zoogdieren. Zodra een schadeclaim door de raad van bestuur is goedgekeurd, neemt een advocaat vervolgens contact op met de verzekeringsmaatschappij, om te verzoeken dat het bedrag van de schadevergoeding door die verzekeringsmaatschappij wordt uitbetaald.

In sommige situaties kan een slachtoffer dat persoonlijk zijn nek of rug heeft verwond, in staat zijn om op eigen kracht schadevergoeding te vorderen. Bijvoorbeeld, als u Comboseral Anterior was, heeft u misschien het recht om een eerlijke en rechtvaardige schadevergoeding te ontvangen als gevolg van een chiropractische wervelschijfvervanging. Bovendien kan de chiropractor die uzelf behandelt niet in aanmerking komen om een vergoeding te ontvangen voor uw letsel.

Een chiropractor die in een kantooromgeving werkt, kan mogelijk geen nalatigheidsclaim indienen. Bovendien kunt u mogelijk geen vordering wegens nalatigheid instellen als u een contract met een chiropractor hebt gesloten en uw ruggenmerg niet door een auto is getrokken terwijl u een lifter was.

Gevallen van pijn en ongemak, waaronder rugpijn, degeneratie van de wervelkolom, impingement, black-out, nekpijn, hoofdpijn, ontsteking, radiculopathie, laesies aan de wervelschijf en spierziekte met vertraagde werking (Delayed Onset Muscle Disease – DOBMD) kunnen juridische situaties worden. Voordat u een chiropractor raadpleegt, vermijdt u samen procedures die pijn veroorzaken en vermijdt u alles wat u pijn kan bezorgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u rolstoelen en inspannende activiteiten vermijdt. Het is ook verstandig om uw medische geschiedenis te bekijken voordat u besluit een vaste patiënt te worden.

Lees meer:

Letselschade Den Bosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *