De beste behandeling voor het symptoom.

Acupunctuur Uithoorn

De kleinere naalden worden “voorzichtige” punten genoemd, en kunnen zo weinig zijn als een haarbreedte of zo groot als aursps. De punten worden aangeprikt, en de energie van het lichaam (Chi) stroomt door de punten en brengt de klacht of de ziekte binnen was en tot genezing.

Er zijn twee grote takken van dit medisch systeem.

De ene houdt zich bezig met oude occidentale medische methoden, en omvat de wetenschap van de acupunctuur Uithoorn, kruidengeneeskunde, en onderwerpen. De tweede, moderne occidentale methoden is moderner en omvat acupressuur, manipulatie, en verschillende andere moderne chirurgische procedures, en naproxen behandeling.

Deze twee methoden kunnen zich vermengen, zodat voor elk type kwestie verschillende klinische systemen nodig zijn. In sommige gevallen kunnen er problemen zijn waardoor een proef met één systeem niet geschikt is. In deze gevallen is een proef met een alternatief systeem, of een combinatie van deze systemen, de beste oplossing. De reden hiervoor is dat de problemen binnen elk systeem kunnen verschillen.

Gebleken is dat bij sommige personen, of zij nu jong of oud zijn, de doeltreffendheid van het ene of het andere systeem niet optimaal is. Het is dus mogelijk dat de beste behandeling op meer dan één manier moet worden uitgevoerd. Het is dus belangrijk te weten hoe elk systeem kan worden gebruikt om de beste remedie voor het probleem te vinden.

Wanneer ze op de juiste manier worden gemengd, werken deze systemen en kruiden op een prachtige manier, en een overvloed aan andere middelen om de verlichting voor de klachten te bereiken. Enkele van de kruiden die in de mengsels worden gebruikt om de allerbeste behandeling te vinden, zijn Amla of Kurkuma, Knoflook, capsules van Capsicum of Centella, Bromelaïne, en Natrium-Bromelaïne.

Deze verschillende kruiden hebben verschillende werkingen, en kunnen zowel afzonderlijk als in mengsels worden gebruikt. Voor verschillende van de kruiden, zoals Knoflook, zijn misschien enteric-coated Knoflookcapsules Gentle orancillaryanditis nodig, terwijl bijvoorbeeld Natrium-Bromelaïne anti-stoelen zijn, gebruikt om het vrijkomen van Cavelikehes tegen te gaan, ook wel “Vertigo” genoemd.

Deze verschillende vormen van kruiden worden opgenomen in de bloedbaan, en werken op dezelfde manier met verschillende combinaties van kruiden strategisch geplaatst in een crème, of zalf.

Maar het bovenstaande systeem kijkt naar het wegnemen van de oorzaken. Hier is een andere benadering, het behandelen van de symptomen en niet de echte oorzaak achter het symptoom. Een goed voorbeeld hiervan is het specerij komijn ( antitoxinen, mucolytisch etc.). Er wordt gezegd dat dit kruid bijna alles heeft, slijmoplossend, samentrekkend, kanker bestrijdend, ontstekingsremmend en pijnstillend tegelijk.

Deze worden door de meeste kruidenconsumenten genomen als pijnstiller, en kunnen ook als voedingskruid worden genomen. Komijn is het natuurlijke anti-kanker kruid. Het deel van de specerij waaruit het wordt geëxtraheerd, de cuminoïde, heeft alle bovengenoemde eigenschappen, behalve dat het kan worden gebruikt als een middel tegen kanker. Het is deze eigenschap van komijn – samen met de andere eigenschappen van het kruid – die mensen in de verleiding brengt om komijn alleen als een middel tegen kanker te gebruiken.

Hoewel de traditionele Chinese antiseptische kruiden al meer dan 2.000 jaar worden gebruikt, stimuleert het gebruik van deze specerij in de vorm van komijn een reactie. Recente studies suggereren dat de toevoeging van gemalen komijn (ongezouten) aan voedsel dat wordt gekookt of zelfs het roken van komijn in plaats van knoflook (niet eetbaar) nog krachtiger kan zijn bij het verlichten van sommige vormen van kanker. Omdat het zo’n breed scala aan toepassingen heeft, zowel in de traditionele geneeskunde als in de moderne geneeskunde, is het aan te bevelen komijn te onderzoeken voor je eigen gezondheid. Het kan het beste samen met andere veelgebruikte kruiden worden gebruikt bij de bestrijding van de symptomen van kanker.

Lees meer:
traditionele chinese geneeskunde
acupunctuur amstelveen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *