De Botulinum Toxine is

Een professional injecteert Botulinum Toxine (Botox) in elk haarzakje. Botulinumtoxine is meestal een eiwitcomplex dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum. Het wordt gebruikt om de spiersamentrekking in specifieke delen van het gezicht te stoppen. Voorheen werd dit Botulinum Toxine vooral gebruikt voor de behandeling van beroertes van het ooglid.

Hoe gaat het in zijn werk? De Botuline Toxine wordt direct geïnjecteerd in de mentale oorzaak van de wenkbrauw tatoeage. Dat wil zeggen dat de plaats waar Botuline Toxine wordt geïnjecteerd, gelijktijdig wordt geïnfecteerd met behulp van een Compactuzide sponspunt. De sponspunt wordt gebruikt om de Botuline Toxine zachtjes in het voorhoofd te drukken. Terwijl het wordt geïnjecteerd, vloeit een lijn van roze of rode bloedcellen in het vette spierweefsel van het wenkbrauwgebied. Het vette deel van de wenkbrauw wordt dan naar buiten verplaatst naar de zijkant van de neus. Het wenkbrauwpigment wordt dan op de nieuwe plaats geïnjecteerd, meestal met een kohlpotlood.

Wat gebeurt er nadien? Een week na de ingreep moeten de oogdruppels regelmatig worden gecontroleerd. Als er een opmerkelijke verbetering is opgetreden in de donkere kringen onder de ogen, kunt u teruggaan naar uw chirurg.

Er is een klein risico verbonden aan het tatoeëren van wenkbrauwen. Daarom is het raadzaam het gebied rond de wenkbrauwen voor de procedure te verdoven met een verdovende crème. Een wenkbrauw tatoeage op het onderste ooglid is nog moeilijker. Het is raadzaam om de tatoeage na een week te wis

 

lees meer…

 

Mindfulness Nijmegen

Mindfulness Meditatie Nijmegen

Omgaan met stress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *