De kracht van de geest

Hoe kan je leven vol passie zijn als je je dagen doorbrengt met dingen te doen die je misschien niet leuk vindt en waar je niet enthousiast over bent? Soms zou alleen al de gedachte om iets te doen veel energie geven. Maar onze gevoelens worden soms overstemd door onze tegenstrijdige angsten, zorgen en beperkende overtuigingen. Bewustzijnscoaching zal helpen om in contact te komen met onze gevoelens, slechte gewoontes af te leren, angsten te overwinnen en onze beperkende overtuigingen te helen.

Hoe zullen je hersenen weten wat je wilt?

Je brein is als een computer. Een goede programmering laat het opmerkelijke dingen doen. Uw toetsenbord helpt het zijn innerlijke computers te gebruiken om de motor soepel te laten draaien. Intuïtief wordt je bewustzijn gecreëerd door je brein om zijn verlangens of richtingen te ontwikkelen. Wat als je zou kunnen programmeren, zowel bewust als onbewust, en hulp zou krijgen bij het bereiken van wat je maar wilt. Nou, dat zou kunnen!! En ze bestaan om te helpen!

Wat ga je nu doen?

Dit is waar de techniek echt belangrijk wordt. Door persoonlijk bewustzijn en bewustwording kan de cliënt veel meer aandacht en bewustzijn krijgen van zijn huidige aandachtsgebied. Verwarring over de denkrichting van iemand kan te wijten zijn aan wat zo duidelijk is over hun focus dat een beetje aandacht het zou laten zien. Nacht na nacht zijn ze verdwaald in de mist van verwarring, meervoudige miljonairs, Personen met Gezag, en het nieuw gevonden geld.

De persoon kan zich er scherp van bewust zijn dat dit geen vrije publiciteit is. Het is zo duidelijk dat ze het voor hun ogen kunnen zien! Maar vaak is hun Focus vertroebeld door hun angsten. Zij verzetten zich tegen of verwerpen de ideeën van bewust-zijn vanwege hun angsten. Wat als ze dit niet willen? FEAR heeft een partner inFEAR. Als je je gevoelens gaat onderzoeken, ontdek je misschien een verborgen angst. Angst kan een zeer sterke en actieve emotie zijn! Hoe weet je of je ergens bang voor bent, is het de angst zelf of is het nog levend maar onzichtbaar? Kijk eens naar deze vragen:

1. Loop je opgelucht rond dat je eindelijk je mooie en onbetaalbare innerlijke kracht aan het licht brengt?

2. Of ben je nog steeds gefocust op de angst voor de manifestatie van de wens die altijd al bij je was in je hart?

3. Of is er nog een sprankje angst over, maar vertrouwt u erop dat die gevoelens spoedig zullen verdwijnen?

4. Is uw onderbewustzijn lust voor de schepping en inplanting van de ervaring?

Je onderbewustzijn is als een krachtig programma dat alle fysieke systemen in je lichaam laat draaien, evenals de emotionele functies om jou en je eigen gevoelens te creëren. Je gevoelens onthullen gebrek, verraad, afwijzing, en mensen behagen en zijn vaak een enorme bron van ons veiligheidssysteem, we voelen ons veilig. Aan het onderbewustzijn worden alle definities van deze wereld gegeven, inclusief die welke hierboven beschreven zijn. Wat dit betekent is dat het al weet wat de beste manier is om je te voelen en weet wat de beste manier is om jezelf te beschermen. Dit gebeurt allemaal zonder dat het onderbewustzijn zich daar ook maar enigszins bewust van is.

Beperkingen?

Wonderen laat zien dat jij en ik door de Kracht van God het ene wonder na het andere binnengaan. Wanneer we zonder oordeel waarnemen, krijgen we een “keuze van overtuigingen”, die allemaal gebaseerd zijn op oordeel en de perceptie van wat jij gelooft dat waar is. Wat zijn jouw overtuigingen? Wat zijn je beperkte overtuigingen? Hoe beperken je overtuigingen je soms in je vermogen om te creëren door de Kracht van het Universum te gebruiken? Wees bewust genoeg om te kijken hoe je hersenen geprogrammeerd zijn en welke beperkte onderbewuste programmering er is en heb dan het inzicht om te programmeren naar je nieuwe overtuigingen!

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *