Het kunstgewricht

Medische fitness

Weet u dat zelfs de beste wielrenners, en ook de snelste, zo sterk afhankelijk zijn van hun geweldige achillespezen? De achillespees verbindt de botten van het boven- en onderlichaam. Als de pees onmiddellijk scheurt of beschadigd raakt, zal de persoon onmiddellijk niet meer kunnen lopen.

Om het kunstgewricht te behouden en te laten genezen, moet u dus regelmatig wandelen of hardlopen onder begeleiding van een opgeleide fysiotherapeut of sporttherapeut. Wij kunnen u aanraden om u aan te sluiten bij een wandelgroep. Hier ontmoet u anderen met hetzelfde algemene doel, om zo comfortabel mogelijk te lopen in een zo ergonomisch mogelijke houding. Een groot voordeel van fysiosport is dat u met gewichten werkt, zodat u gedwongen wordt ze te duwen.

Als uw arts zegt dat u geen gewichtdragende oefeningen mag doen, zoals joggen of aerobics, moet u zijn advies opvolgen. Maar het hoeft niet met gewichten te zijn. Hiermee kunt u een vrij hoog gezondheidsniveau handhaven. Bovenal moet u luisteren naar wat uw lichaam u vertelt. U moet een luisterend vermogen ontwikkelen. Wanneer u rauw rundvlees en vuil hoort of een geluid dat uit uw gewrichten komt, moet u stoppen en luisteren. Het is het geluid van de gewrichten dat u vertelt wat uw niveau van fitheid is.

Mijn credo is simpel. Het menselijk lichaam is een perfecte machine. Het kan wonderen verrichten. Maar alleen als je het de dingen geeft die het kan doen. Als je het van dat vermogen berooft, is het bijna onmogelijk om die machine terug te krijgen. Dat is de houding waarmee je moet omgaan met de kunstpop. Maar wees eerlijk tegenover jezelf. Als je eerlijk bent, zul je merken dat er veel voordelen zijn aan het gebruik van de kunstpop. Het eerste is dat het u tijd en geld bespaart. Als alle tests geen uitsluitsel geven, als de ledematen onbeweeglijk blijven, dan komt dat omdat er niet goed is geïnvesteerd. Je kunt jezelf tenslotte niet snijden.

Maar daar mag het niet ophouden. De kunstpop moet bekeken worden vanuit het standpunt van wat hij voor je doet. Toen we baby’s waren, bewogen we onze lichamen met de hulp van ouroved. We renden huilend rond. Als we speelden, huilden we. Dus waarom zouden we niet met ons lichaam kunnen spelen? We maken ons veel meer zorgen over de manier waarop we eruit zien, dan over de manier waarop we doen. Maar met deze korte inleiding over de manier waarop kunstmannequins het menselijk lichaam aanpakken, krijgt u misschien een beter idee in welke mate ze kunnen worden gebruikt.

De kunstpop herinnert ons eraan dat we controle hebben over ons lichaam. Dat we kunnen kiezen om tijd te investeren in het verzorgen van ons lichaam of we kunnen het negeren. Als we ervoor kiezen om het te investeren, dan kunnen we gedoemd zijn om de gevolgen van verwaarlozing te ondergaan. Als we ons lichaam verwaarlozen, zal onze gezondheid eronder beginnen te lijden. Dus in plaats van te denken aan een nieuw lichaam, waarom niet denken aan een nieuw zelf. Als je deze keuze maakt, zul je een sterker verlangen hebben om beter voor je lichaam te zorgen. Als je er niet klaar voor bent om in je eigen lichaam te investeren, dan kan deze gemaakte etalagepop een krachtig statement zijn over je intenties. Zelfs als je het gebruikt, heb je nog steeds de controle over wat je doet.

Als je investeert in je eigen lichaam, investeer je in je eigenarynaline integriteit. Als je eenmaal in je lichaam investeert, zul je merken dat je het niet erg vindt om met je lichaam te spreken in plaats van met je mond. In dat geval is er misschien geen behoefte aan de kunstpop. Als je investeert in je lichaam, investeer je in je mannelijkheid. Je zult in staat zijn om in de juiste stemming te spreken, en je zult er goed uit willen zien in je vrouw beater. Dat is iets dat onbereikbaar is. Zo, als u in investering in uw lichaam bent, dan zal het gebruik van de kunstmatige mannequin niet van grote betekenis zijn. In het geval dat u in het verzorgen van uw man bent, dan zijn de kosten van het ziekenhuisverblijf niet te worden genegeerd. Voor degenen die toegang hebben tot een winst, dan misschien, zullen de kosten van de kunstmatige etalagepop niet een kwestie zijn. Nochtans, als u zich niet kunt veroorloven om voor de kunstmatige etalagepop te betalen, dan misschien zal een bandage helpen om u een aantrekkelijker verschijning te geven. Dus, wanneer was de laatste keer dat je geïnvesteerd in je lichaam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *