Wat is het beste moment om een coach in te huren?

Wandelcoaching

 

Traditionele klimcoaching is een coachingsstijl op hoog of gevorderd niveau. Helaas zijn klanten terughoudend om te betalen voor de leuke coach, omdat ze al goed zijn in coachen en niet veel weten over het vakgebied. Ik begrijp de bezorgdheid, maar ik weet ook dat het onderwijs op zijn retour is, en als ik deze dingen in de sportschool zou onderwijzen, zou ik me oud en cliché gaan voelen.

De fysieke reis naar fitness en fysiotherapie heeft meer nodig dan fysieke conditionering. Fitness coaching is te algemeen. Deze zijn al in de sportschool, het is coaching over fitness die hard is, veeleisend, en opgebouwd uit verwijzingen. Wat dit betekent is dat het informatie is die deel moet uitmaken van elke coach of fitness-coaching programma; echter, u kunt met mij werken aan dat ene aspect waar u niet om geeft als u dat wenst.

Een fitnesscoach zal ook gymnastieklessen in de sportschool aanbevelen, of bedrijfsfitnessactiviteiten, en onderhandelen over het gebruik van de sportschool daar waar de cliënt ook aanwezig is. De cliënt moet beslissen welke lessen en ervaringen aan zijn behoeften zullen voldoen. Maar weten wat je niet leuk vindt, is belangrijker dan iemand hebben die aan je behoeften voldoet.

Een traditionele fitness coach zal over het algemeen de trainingssessie beginnen door te praten met honderden kilo’s per Penn State affiliate box (of veel meer voor mijn klanten). Het oude concept van een coach die met u zal trainen en gedurende welke tijd overeenkomt is vervangen door fysiotherapie en fysiotherapeut. Ik krijg terug van mijn coachingsessies, “Ik vind het helemaal niet leuk om naar deze informatie te luisteren (of ik kan de oefeningen hierboven niet doen). Ik zou wel willen dat ik hier minder voor kon betalen, ik heb wel het idee dat dit minder is dan het complete pakket.”

De hoge kosten van traditionele coaching en fysiotherapie vergen een tweevoud van niet alleen mijn tijd maar ook van geld en van de mogelijkheid om over te schakelen op een alternatief systeem, om nog maar te zwijgen van de laattijdige vergoedingen wanneer de cliënt een nieuwe afspraak maakt in een andere schuimschool en hem ervan probeert te overtuigen dat hij opnieuw moet betalen. Ook weet mijn cliënt niet hoeveel coachingsessies hij heeft overleefd; hij weet dus niet waar hij op elk niveau van training naar moet luisteren. Over het algemeen zijn mijn fitnessklanten beter dan verwacht.

Wandelcoaching kan worden afgestemd op andere doelen van veel fitnessklanten (nogmaals, niet de extra grote) en overwegen zowel fitness als persoonlijke veranderingen in te werken. Een wandelcoach zal uren besteden. Wandelen, mits afgestemd op de doelen van mijn cliënten, zal leiden tot een betere gezondheid en fitness.

Wanneer is de beste tijd om een coach in te huren? Je hoeft geen duizenden dollars uit te geven aan een coachopleiding, maar als je het je niet gemakkelijk kunt veroorloven om een coach in te huren, moet je alternatieven overwegen die niet zo veel kosten. Verschillende wandelmiddelen die de fitness- en gezondheidsdoelen van je klanten weerspiegelen en telefoonapps om via skype met je klanten te praten is een goede combinatie om je doelen te ondersteunen. Vooral als u groen wandelen of wilderniswandelen overweegt, kunt u ook een wandelcoach in de plaats nodig hebben.

Lees meer:

Cacao ceremonie

Natuurcoach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *