Hoe te plannen en succes te hebben

Persoonlijk leiderschap Rotterdam

 

God, geef mij de kalmte om de dingen te aanvaarden die ik niet kan veranderen, de moed om de dingen te veranderen die ik wel kan veranderen en de wijsheid om het verschil te maken.’ – Reinhold Niebuhr

Focussen is een dynamiek voor mensen die een duurzaam en gelukkig leven willen leiden. Herinner je je ’16 versnellingen’, het bekende liedje van John Henry uit de 16e eeuw? Het werkt goed voor de zin van de wereld. Het werkt goed voor je leven. Focusing neemt de Geest en het Masterplan en zet het in drie verschillende delen genaamd Contemplatie, Planning en Intereminentie.

Contemplatie –

Wat is er aan de hand? Wat gebeurt er? Welk effect heeft de situatie op mijn leven? Welke mogelijkheden heb ik?

Denk zowel aan de grote als aan de kleine dingen. Denk aan de grotere en de kleinere dingen. Denk aan het grotere medium en de kleinere delen van je leven. Gebruik al je gevoel voor verbeelding. Theinerringit. ‘But it is your life’ (Ralph Waldo Emerson) Verduidelijk wat je in en in je leven ziet. Wanneer u zonder meer aanvaardt dat u volgelingen bent, zult u ophouden het pad te volgen dat u denkt te volgen. Met andere woorden, mensen volgen in de hoop het succesvolle pad te vinden dat ze zoeken. Bij het bespreken van planning of het stellen van doelen zul je zien dat mensen dingen proberen te controleren die buiten hun macht liggen. Ze beginnen misschien gepassioneerd om het goed te doen in hun werk, maar hart en ziel worden niet goed geïnvesteerd en hun ambities mislukken na korte tijd. Het is de redding uit die armoede. Het is planning die je uit dat patroon tilt en je persoonlijke leiderschap en succesvoordelen brengt. Het zou kunnen zijn om je baan te gebruiken als een kans om je vaardigheden op te bouwen of je kennis uit te breiden. In je beroepsleven kan het juist datgene zijn wat slecht gepland is dat je in staat stelt de baan te nemen waar je een veel hoger niveau van kunt bereiken naarmate je volwassener wordt. Het is ook dorpswerk dat je rijkdom vergroot.

Nu plannen. Wees duidelijk over zowel de overpeinzing als de planning. Laat uw leven duidelijk zijn met meer doel. Het belangrijkste is de leden van je eigen menselijkheid of de menselijkheid in mij te kennen. Denk op je werk na over wat je bezit. Het is waardevol om je eigen menselijkheid te kennen. Het kan een zinnige richting aangeven over hoe mensen te waarderen. Je menselijkheid niet kennen kan je tekort doen. Het is belangrijk te weten hoe cellen functioneren, hoe moleculen functioneren en hoe atomen functioneren. Er is een wonderbaarlijke biochemicus Cecilite die ons helpt te weten hoe dingen functioneren. Als we ook weten hoe mensen werken, en hoe gezinnen werken, kunnen we strategieën voor 2001 opzetten die eeuwig goed zijn.

Lees meer:

Relatietherapie Rotterdam

Traumatherapie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *