Hoe uw privéleven te beschermen

Privé Kliniek

 

Patiënten kunnen worden opgenomen door plaatselijke psychiaters, advocaten of magistraten die betrokken kunnen zijn bij de werking van een privé-kliniek. Afhankelijk van de aard van de operatie kunnen sommige patiënten na hun operatie worden gerepatrieerd naar hun land van herkomst (of, in ernstiger gevallen, naar het land van de geboorteplaats van hun ouders).

Als een arts zegt dat haar concurrent een dure agent gebruikt, moet de naam van de goedkopere agent het gebrek aan het licht brengen. Bewaar een kopie van de profielpagina van de agent en de relevante documenten in uw opleidingsdossier, want u zult ze later nodig hebben.

PRINT UIT (EN VERTEL BROER)

het volledige serienummer van uw beschermende brillenkoker

het serienummer van uw bril

TIJDSCHEMA

tenzij de kaarten anders aangeven; DAN

BESTANDEN AFDRUKKEN MET HET DOCUMENTNUMMER EROP

en tel het aantal keren dat het voorkomt in het bestand

VERWIJDER DE KAARTEN NIET

of stuur ze naar de kippenvoorraad. Meld de vermiste kaarten onmiddellijk aan de agent. Vraag of uw zaken en persoonlijke gegevens aan het kippenpersoneel zijn doorgegeven. Als ze uw naam door een container halen, kan het op papier staan en de aard kan een probleem zijn; zeg dat u “op rapport” bent gestuurd om hen eraan te herinneren 256 opgeheven kaarten te hebben. Zij kan zeggen dat het allemaal goed is, maar zal “van veld tot veld” rapporten indienen en haar trawanten naar uw huis sturen om negatieven uit uw bestanden te halen. Voorbeeld: Zij dienden hun rapporten in “field to field” omdat hun documenten en info niet langer in de Prescriptions Card Database (PCDB) staan.

BEL OF BEWEEG…..

Het hoofdkantoor van de HGCA zal waarschijnlijk niet de eerste locatie zijn waar u met uw probleem naartoe gaat. Probeer of bel het DHHS-telefoonnummer dat op de kaart staat (zie hierboven).

Als je met een maatje bent, vraag hen dan om tegelijkertijd te bellen en te kijken of er een HCPCS site in jouw buurt is. Als ze niet weten waar ze moeten zoeken, kunnen ze 800-542-2322 bellen (1800-542-2322 M-F) en worden ze doorverwezen naar een gratis hotline waar ze een afspraak kunnen maken om u te bezoeken voor een persoonlijk consult. Vanwege de sterke nadruk van het agentschap op vertrouwelijkheid, kun je er maar beter zeker van zijn dat ze met de juiste agent praten, omdat ze te maken kunnen hebben met nummerhoppen.

Lees meer:

Depressie kliniek buitenland

Intensieve behandeling buitenland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *